Outlook Online

Met Outlook Online heeft u alle actuele gegevens van Microsoft Outlook overal en altijd bij de hand. Waar u ook bent of met welk apparaat dan ook! Outlook staat online in verbinding met een beveiligde, razendsnelle server, zodat u, maar ook bijvoorbeeld uw collega´s of secretariaat steeds over dezelfde informatie beschikken. Of u Outlook nu raadpleegt op kantoor, bij een klant, thuis of onderweg, u bent voortdurend up-to-date. Afspraken, e-mails en contactpersonen staan veilig op onze uitwisselingsserver en zijn door bevoegde gebruikers, waar ook ter wereld, te raadplegen en te bewerken. Ook uw PDA of Smartphone is altijd bij de tijd. U hoeft hem niet eens via een ouderwets kabeltje met uw pc te synchroniseren. Speedy-Networks zorgt ervoor dat uw Outlook Online account automatisch, draadloos en dat u voortdurend bent voorzien van de laatste stand van zaken!

Hoe werkt het?

Simpel! U neemt met ons contact op via outlookonline@speedy-networks.com om uw bestelling te plaatsen en wij komen bij u langs om een software installatie te doen op de machine waarvan wilt werken. Na een korte uitleg kunt u probleemloos verder werken terwijl de software zijn werk doet.

Wat kost het?
Voor deze “outlook online” dienst betaalt u €19.50 per 10GB per maand (Excl. BTW) voor het onderhoud aan de server, het beveiligd opslaan van uw agenda en contactpersonen en de beveiliging daarvan. De eenmalige opstartkosten zijn 50 euro (Excl. BTW) voor de installatie en afhankelijk van de hoeveelheid aan data, betaalt u dus 1 vast bedrag per maand zonder onvoorziene kosten achteraf.

Hoe begin ik?
Als uw interesse is gewekt kunt u het beste rechtstreeks contact met Speedy-Networks opnemen via telefoonnummer 026-3709588 optie2.
Wij kunnen u dan meteen helpen met de activatie en het instellen van uw outlook online account!

Wat betekent een internetversie van Outlook voor u?

  • Gecentraliseerd
  • Beveiligde Verbinding
  • 24/7 toegang
  • Agenda’s delen
  • Goede prijs!

Onbeperkt de beschikking over uw mailbox zonder een eigen server te hoeven huisvesten.
Geen complexe installatie en kostbaar onderhoud, maar een constante verbinding met onze exchange server in een beveiligd datacenter.
Daar staan uw vertrouwelijke gegevens onaantastbaar opgeslagen en altijd en overal tot uw beschikking.
Dataverlies is zo goed als uitgesloten. Zeker aangezien elke dag een back-up wordt gemaakt. Uw e-mails worden uiteraard grondig gescand en gezuiverd van virussen en spam.

Als u gebruik maakt van de Speedy Outlook Online mogelijkheden wordt er een internationale verbinding gemaakt via een 128Bit SSL beveiligde verbinding. De data wordt dan via een 448-bit Blowfish Encryptie opgeslagen, zodat u er zeker van kunt zijn dat u data veilig en afgeschermd online staat.

U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week gemakkelijk inloggen via uw bekende outlook programma. Is Outlook 2007/2010 niet geïnstalleerd? Dan kunt u via een afgeschermde inlogpagina via elke reguliere browser uw gegevens incl. agenda toch inzien.

U kunt met meerdere personen op verschillende locaties werken in dezelfde mailboxen en agenda´s. Iedereen heeft dezelfde actuele stand van zaken. Terwijl u aan het werk bent bij een klant en uw mail binnenhaalt, kan uw collega diezelfde berichten ook bekijken. Of hij of zij nu op kantoor zit, in de file of in het buitenland. En als de secretaresse de agenda aanpast weet iedereen direct wat er op het programma staat.

De prijs/kwaliteit verhouding voor dit product ligt met €19,50 per 10GB erg gunstig. En heeft u meer opslag nodig? Dit kost u slechts enkele euro’s per jaar extra.