Hosted mail via de snelle servers van Speedy-Networks

POP3 Mail:
Speedy-Networks heeft een beveiligde mailserver ingericht om onze klanten de mogelijkheid te bieden om snel en eenvoudig onbeperkt e-mail op te slaan of om te zien. Als u gebruik maakt van het POP3 e-mail protocol dan wordt de mail afgeleverd op de server en kunt u het via uw pc of laptop eraf halen. Uitgebreide uitleg hierover kunt u hieronder vinden onder het tabblad “POP3“.

IMAP mail:
U kunt ook gebruik maken van het IMAP protocol, waarbij de mail op server opgeslagen blijft inclusief mappen en instellingen en deze gesynchroniseerd worden met uw eigen systeem. Uitgebreide uitleg hierover kunt u hieronder vinden onder het tabblad “IMAP” of op onze uitgebreide IMAP pagina.

SMTP mail:
U kunt e-mail verzenden via uw eigen e-mail provider of onze uitgaande mailserver. Vul in dit geval mail.uwdomeinnaam.nl ook bij de uitgaande mailserver in.
Meer informatie kunt u lezen op onze speciale “SMTP” pagina op https://www.speedynetworks.nl/smtp waar ook de meest gebruikte uitgaande mailservers met bijbehorende instellingen staan.

Webmail:
Wilt u op afstand uw e-mail inzien of beheren? Of bent u op vakantie en wilt u toch bij uw e-mail kunnen? Geen probleem! Hiervoor bieden wij gratis een beveiligde web e-mail functie aan via http://uwdomeinnaam.nl/webmail. Uitgebreide uitleg hierover kunt u hieronder vinden onder het tabblad “webmail


  • POP3
  • IMAP
  • Webmail

POP3 staat voor: Post Office Protocol versie3, oftewel de inkomende e-mailserver van uw POP mailadres.
Speedy-Networks heeft een eigen mailserver net zoals een KPN, UPC of Microsoft dat heeft. Enkel bieden wij (afhankelijk van uw pakket) een onbeperkte opslag om grote bestanden te kunnen ontvangen aan.

De inkomende mailserver die u moet instellen in uw programmatuur is: mail.uwdomeinnaam.nl

IMAP staat voor: Internet Message Access Protocol, oftewel de inkomende e-mailserver van uw IMAP mailadres.
Een groot voordeel van deze manier van verbinden, is dat de mail op de server blijft staan waardoor het mogelijk is om vanaf elke locatie met een IMAP mailprogramma in te loggen en alle mail inclusief submappen te bekijken.

De inkomende mailserver die u moet instellen in uw programmatuur is: mail.uwdomeinnaam.nl

Webmail is de online variant van uw eigen lokale e-mail programma.

U kunt waar dan ook ter wereld via internet uw e-mail snel en veilig uw eigen e-mail maken, inzien en verzenden.

De pagina die u hiervoor moet bezoeken is te vinden op: http://uwdomeinnaam.nl/webmail